Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Перша зміна літнього ІТ-табору від IT STEP успішно завершена!

Перша зміна літнього ІТ-табору від IT STEP успішно завершена!


Впродовж 2-х тижнів студенти першої зміни нашого літнього табору щодня опановували цікаві предмети зі сфери ІТ під загальну тематику - Тернопіль майбутнього!

 

  • Як виглядатимуть будинки в Тернополі через 50-100 років?
  • Герб міста майбутнього - який він?
  • Як можна поєднати знайомі кожному тернополянину ландшафти міста та комп'ютерні ігри?


Відповіді на ці питання шукали (і знайшли!) студенти нашого табору, отримуючи нові цікаві знання з 3Д-моделювання, фотоколажування, створення комп'ютерних ігор та сайтів, конструювання роботів та ін.

Не забували ми і про відпочинок, адже друга половина дня в літньому таборі була насичена іграми, навчальними та розважальними майстер-класами (наприклад, збирання/розбирання комп'ютерів, професії в ІТ, мистецтво презентації, малювання 3Д-ручкою та ін.).

 


Завершили навчання в літньому таборі презентацією своїх напрацювань впродовж цих 10-днів: кожен студент підготував власний сайт з фото- та відеоматеріалами своїх робіт по вивчених предметах та представив його перед своїми одногрупниками і батьками.
А ділитися дійсно було чим!

На останньому занятті не прощались, а говорили "До побачення" кожному студенту =) так як завжди будемо раді бачити кожного в стінах нашої Академії!

 

Радіємо за можливість познайомитися з кожним із цих крутих студентів першої зміни і вдячні їх батькам за довіру до нас! 

 

___________
А для всіх, хто бажає подарувати своїй дитині 8-14 років захоплюючі літні канікули - ще є вільні місця на наступну зміну літнього табору (27.07-07.08). Запис на сайті (тут - https://bit.ly/3joU6Gq) або за номером: (067) 699-57-75
Приєднуйтесь!

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP School
Триває набір в ліцензовану загальноосвітню школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов! Тисніть, щоб дізнатися деталі!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності