Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

Як отримати більше кристалів і коинов для покупок в MyStat?

06.02.2019

1135 переглядів

За що нараховуються бонуси - поради для студентів.

Для студентів IT STEP Academy завжди працює онлайн-магазин в MyStat! Тепер ви зможете витрачати зароблені кристали і монети на круті подарунки від флешок з логотипом IT STEP до плат Arduino.

 

В першу чергу, пам'ятайте, що магазин з подарунками був зроблений для того, щоб підвищити вашу мотивацію вчитися і докладати максимум зусиль до навчання.

 

Як виглядає MyStat Market?

Отже, як швидко можна заробляти монети і кристали? Насправді, все дуже просто - варто лише старанно вчитися!

 

Кристали

Кристали - це показник вашої активності в Академії. Щоб їх отримувати регулярно і швидко накопичити на бажаний подарунок, вам необхідно:

✔ Відвідувати заняття (1 кристал)

✔ Своєчасно виконувати і здавати домашні завдання або лабораторні роботи (1 кристал)

✔ Бути активним на заняттях і отримувати винагороду від викладача за роботу на уроці (1-3 кристали)

✔ Брати участь в конкурсах від Академії (30 кристалів)

✔ Перемога в конкурсі (100 кристалів)

 

Монети

Монети - це показник вашої успішності. Як їх отримувати:

✔ Виконувати і вчасно здавати домашні завдання та лабораторні роботи.

✔ Бути активними на заняттях

✔ Здавати контрольні роботи та підсумкові тести

За кожен з цих пунктів викладач виставляє бал, і в залежності від цього балу вам автоматично нараховуються монети.

 

Як розрахувати кількість монет, які ви отримаєте?

Монети нараховуються тільки за оцінку від 8 до 12 балів. Наприклад:

✔ За 12 балів ви отримаєте 5 монет

✔ 11 балів - 4 монети

✔ 10 балів - 3 монети

✔ 9 балів - 2 монети

✔ 8 балів - 1 монета

 

Досягнення (бейджі)

Це спеціальні нагороди, які ви можете отримати тільки один раз. Вони не впливають на бали або рейтинг. За що можна отримати бейджі?

✔ 5 відвідувань Академії без пропусків

✔ 10 відвідувань Академії без пропусків

✔ 20 відвідувань Академії без пропусків

✔ 5 відвідувань без запізнень

✔ 10 відвідувань без запізнень

✔ 20 відвідувань без запізнень

✔ Участь в конкурсі від Академії

✔ Публікація відгуку про Академію на офіційних сторінках в соц.мережах

✔ Якщо ви привели друга на навчання в Академію

✔ Повністю заповнений профіль в MyStat: контакти, телефони, посилання на акаунти в соц.мережах

✔ Брати участь в опитуваннях

✔ Відвідування Академії у фірмовій футболці з логотипом IT STEP

 

Як бачите, немає нічого складного! Чим старанніше і краще ви вчитеся - тим більше знань, кристалів і монет отримуєте.

 

Бажаємо вам успіхів і нових досягнень!



Автор:

Редакція Компьютерної Академії IT STEP

Дизайн

3D візуалізатор - професія майбутнього

Сучасний світ став візуальним, а тривимірна візуалізація – невід'ємною частиною нашої епохи. Пам'ятаєте останній раз, коли ви бачили реалістичне зображення будівлі, інтер'єру або продукту до його створення? Це була 3D візуалізація, і вона грає велику роль у нашому житті. 3D візуалізатор – це той, хто створює цю магію.

Сучасний світ став візуальним, а тривимірна візуалізація – невід'ємною частиною нашої епохи. Пам'ятаєте останній раз, коли ви бачили реалістичне зображення будівлі, інтер'єру або продукту до його створення? Це була 3D візуалізація, і вона грає велику роль у нашому житті. 3D візуалізатор – це той, хто створює цю магію.   Мистецтво 3D візуалізації проникає у багато сфер нашого життя. Від архітектури і дизайну інтер'єру до реклами та промислового проектування – скрізь можна знайти сліди роботи 3D візуалізаторів. Ми розглянемо, які завда

ШАГ логотип

Soft-skills

Як знайти роботу junior спеціалісту без досвіду роботи

Пошук роботи для фахівців у сфері інформаційних технологій завжди залишається актуальним питанням. Безліч новачків, які мають певні знання та навички в IT, стикаються із завданням: як розпочати кар'єру, не маючи досвіду роботи. Ринок IT надає безліч можливостей для джунів, які прагнуть застосувати знання на практиці.

Пошук роботи для фахівців у сфері інформаційних технологій завжди залишається актуальним питанням. Безліч новачків, які мають певні знання та навички в IT, стикаються із завданням: як розпочати кар'єру, не маючи досвіду роботи. Ринок IT надає безліч можливостей для джунів, які прагнуть застосувати знання на практиці.   Однак, незважаючи на потребу компаній у нових спеціалістах, пошук роботи для junior'ів без досвіду може стати певним викликом при конкуренції з досвідченішими кандидатами. Також, не завжди просто зрозуміти, які компетенції

ШАГ логотип

Soft-skills

10 кращих технік тайм-менеджменту для айтішника

Ефективне управління часом є однією з ключових навичок, необхідних айтішникам для успішної роботи в швидкому та динамічному світі інформаційних технологій. В індустрії, де терміни жорсткі, проекти багатозадачні, а вимоги до продуктивності високі, уміння ефективно планувати, організовувати та контролювати свій час стає невід'ємною частиною успіху.

Ефективне управління часом є однією з ключових навичок, необхідних айтішникам для успішної роботи в швидкому та динамічному світі інформаційних технологій. В індустрії, де терміни жорсткі, проекти багатозадачні, а вимоги до продуктивності високі, уміння ефективно планувати, організовувати та контролювати свій час стає невід'ємною частиною успіху.   У нашій статті ми представимо вам 10 найкращих технік тайм-менеджменту, спеціально підібраних для айтішників. Ви дізнаєтеся про різні стратегії, які допоможуть вам оптимізувати використ�

ШАГ логотип

SMART - цілі: найкращий помічник у плануванні для програмістів

Для успіху у програмуванні потрібні не тільки технічні навички, а й уміння ефективно керувати своїми завданнями та цілями. У цій статті ми поринемо у світ SMART-цілей та розглянемо, як програмісти можуть використовувати цей підхід для підвищення продуктивності та професійного розвитку.

Для успіху у програмуванні потрібні не тільки технічні навички, а й уміння ефективно керувати своїми завданнями та цілями. У цій статті ми поринемо у світ SMART-цілей та розглянемо, як програмісти можуть використовувати цей підхід для підвищення продуктивності та професійного розвитку.   Знайомство з концепцією SMART-цілей SMART - це акронім, який описує основні характеристики ефективної мети: Specific (конкретна), Measurable (вимірна), Achievable (досяжна), Relevant (пов'язана з поточними завданнями та цілями) та Time-bound (обмежена за часом). Кожен із цих аспектів �

ШАГ логотип

IT STEP School

Триває набір в ліцензовану загальноосвітню школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов! Тисніть, щоб дізнатися деталі!

Детальніше

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності