Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Зимові канікули з користю!

З Комп'ютерною Академією IT STEP ваша дитина опиниться в світі технологій майбутнього.

 

Проведе час на канікулах весело, з користю та задоволенням: за допомогою 3D і анімації відчує себе космічним інженером і проведе тестовий запуск космічного корабля, збере і запрограмує власну армію роботів EV3 і з'ясує в поєдинку, чий штучний інтелект виявиться сильнішим, навчиться малювати супергероїв в стилі Pixel Art і створить власну гру-платформер зі справжніми пригодами. І це ще далеко не все!

 

В програмі табору:

  • робототехніка
  • YouTube і Голлівуд
  • Game-дизайн
  • 3D-друк і моделювання

 

Ніяких складнощів навчального процесу, замість цього - повноцінний відпочинок, насичений цікавими заняттями і розвагами. Програма дає можливість спробувати різноманітні напрямки, щоб дитина вибрала для себе нове улюблене хобі. Адже канікули - це час нових експериментів, пошуку свіжих вражень і розкриття талантів!

 

Подаруйте своїй дитині казковий світ інформаційних технологій!

 

Тривалість зміни: 25 лютого - 28 лютог (4 дні).

 

Детальна інформація та реєстрація тут.

Замовити зворотній дзвінок
IT STEP School
Триває набір в ліцензовану загальноосвітню школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов! Тисніть, щоб дізнатися деталі!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності